3-221-350

Програма од Трансверзалец

28 Jan

Меморијален Марш- Перо Атанасов - Црна Стрела

Извештај

На 28.01.2019 во чест на планинарот, алпинист и воедно наш голем пријател Перо Стрела, беше одржан Меморијален марш до Син Врв (Антени) висок 2.531 мнв на Шар Планина. Пред една година Перо Атанасов - Црна Стрела на ова

Прегледај го целиот извештај
27 Jan

Зимско искачување на врв Меденица -2163 мнв, преку село Јанче, Галичник

24 Jan

Годишно собрание – 19,30 – во простории на друштвото

21 Jan

Водно – Матка (Раса)

13 Jan

Врв 4/12: Свински Камен на Скопска Црна Гора (1628 мнв)

Најава за акцијата Извештај

На 13.01.2019 година, во вистински зимски снежни услови од почетната па се до крајната точка, група од 50 планинари и презвикувачи од Скопје, Куманово, Битола го искачија врвот Свински Камен висок 1628 м.н.в.

Прегледај го целиот извештај
06 Jan

Врв Плат – Шар Планина

05 Jan

Зимско искачување на Церипашина

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција