3-221-350

Програма од Трансверзалец

23 Mar

Вртешка – Туртел врв

17 Mar

Караџица, Убава

10 Mar

Посета на Кокино и Куклице – Кратово

03 Mar

Врв 6/12: Уво на Осогово (1472 мнв)

Најава за акцијата Извештај

На 03 март 2019 на прагот на пролетта го искачивме шестиот врв и воедно 30 врв вкупно до сега од планинарскиот предизвик"12 Врвови" врвот УВО на Осоговските Планини. Врвот Уво со висина од 1.472 м е всушност е дел од пар

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција