3-221-350

Програма од Трансверзалец

21 Apr

Марш Количани – Китка „Чичко Јосиф Илковски“

19 Apr

Јакупица – Марш „Чичко Јосиф Илковски“, Патека : Чеплес- Солунска Глава – Караџица – Китка

14 Apr

Беловишки водопади

07 Apr

12 Врвови – Мариово, Дрен, врв. Трите страги 1.478 мнв.

Најава за акцијата Извештај

На 07.04. го искачивме осмиот предвиден, а седми по ред планински врв во сезоната 2018/2019: Трите Страги на планината Дрен, во далечното убаво и диво-питомо (оксиморон!) Мариово. Тргнувајќи во раните мугри...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција