3-221-350

Програма од Трансверзалец

14 Jun

Планинарска Ориентација Огражден - Државно Првенство (3 и 4 коло)

Извештај

Продолжен викенд исполнет со планинарски активности на падините на Огражден. Планинарскиот клуб Трансверзалец со свои членови зема учество во Државното првенство во Планинарска Ориентација (трето и четврто коло) кој...

Прегледај го целиот извештај
08 Jun

Суви Лаки – натпревар во Ориентација

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција