070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Програма од Трансверзалец

09 Aug

Врв 10/12: СТАРКОВ ЗАБ на НИЏЕ

Извештај

На 09.08.2020 низ најдалечните и недопрените предели на Мариово по сртот на Ниџе планина на кој се наоѓал македонскиот Солунски фронт во Првата светска војна, со глетки кон Пелистер, Сариѓолските езера во...

Прегледај го целиот извештај
02 Aug

12 Врвови, Кораб врв БОАЗИ – 2495 мнв.

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција