3-221-350

Извештај од акција

08 May

Обука ориентација во просторот   May 08, 2018   Ориентација

На 08 мај 2018 година од страна на ДПС Трансверзалец од Скопје беше одржана Обука за ориентација на отворен простор во Градскиот парк - Скопје наменета за наставници од Полска, Велика Британија, Турција, Романија, Италија и Шпанија во рамки на проектот Еразмус+проект . Носител на проектот Еразмус+проект е ООУ Христијан Карпош од Куманово. Главна цел на проектот е поттикнување и мотивирање на учениците за изучување на предметите од областа на технологија и природни науки, како дел од истиот е вклучена и ориентација на отворен и затворен простор.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција