3-221-350

Извештај од акција

04 Aug

Чупино, Плачковица   August 04, 2018   Планинарство

на 04.08. беше искачен врвот Чупино (1725 м.н.в.) на планината Плачковица, како повторување на искачувањето на седмиот врв од втората сезона на Планинарски предизвик „12 Врвови“


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција