070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Практични обуки за Ориентација во просторот на Водно

На 20.03.2016 на планината Водно ДПС Трансверзалец одржа практична обука за Ориентација во просторот со користење на Топографска карта, Компас и ГПС.

169 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно