070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Поставете ни прашање или само Поздравете не!

Посетете не

Можете да не посетите во канцелариите на Студентски парламент на УКИМ спроти студентскиот дом Кузман, секој четврток од 20:00

Адреса: Теодосиј Гологанов, Скопје, Македонија Телефон: 070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898 Е-маил: transverzalec@t.mk facebook.com/transverzalec instagram.com/transverzalec

Работно време

Понеделник - Петок: 09:00 до 16:00 Сабота и Недела Затворено