070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Практична обука за ориентација во Градски Парк - Скопје

https://www.facebook.com/events/578838202266362/ На 19.03.2016 во Градскиот Парк - Скопје ДПС Трансверзалец одржа Практична обука за ориентација во просторот на која се користеше Компас и Топографска Карта.

50 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно