070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Обуки Ориентација во просторот - ден 2

На 16.02.2017 год. со почеток во 19,30ч. беше одржана првата Обука за ориентација во просторот во организација на ДПС Трансверзалец -Скопје.


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно