070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Шарски Води 2017

Попова Шапка - Бунец - с.Вруток. Велосипедскиот маратон и оваа година беше организиран на прекрасната Шар планина, по трасата на градителското дело од шеесетите години на минатиот век каде и животот го дале повеќе градители во снежна лавина.


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно