070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Планинарска Ориентација - Второ Коло, Суви Лаки

На падините на планината Огражден во месноста Суви Лаки, на 10 и 11 Јуни 2017 се одржа Второто коло од Лигата во Планинарска Ориентација.

84 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно