070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Огражден 2017

ДПС Трансверзалец – Скопје на покана на Планинарско Алпинистичкиот Ориентационен Клуб "ЕНТУЗИЈАСТ"- Струмица гостуваше на планината Огражден. Домаќините имаа богата понуда на планинарски активности за викендот 10-11.06.2017 меѓу кои дводневне пролетен марш “Огражден 2017” како и организирано Државно Првенство во Планинарска Ориентација – Второ Коло од Лигата за планинарска ориентација со ноќна и дневна трка.


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно