3-221-350

Истражи ја природата

Богомилски Марш 2018

Богомилскиот Марш се одржа во три дена од 20 до 22 Април 2018 год. 59 километри долг марш со маршрута с. Папрадиште - пд Чеплес - врв Солунска Глава (2.540 мнв) - пд Караџица - с. Алдинци - с.Цветово - Маркова Сушица - с. Соње - Крстовар (врв на Водно). Богомилскиот Марш е традиционален марш кој е во организација на ПСК Бистра од Скопје. Фотографии на Бојан Стојчевски

93 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно