070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Шарски Води 2018 - Контролна Точка 1

Слики од првата контролна точка. Сликите се направени од Љупчо Јовчевски

173 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно