3-221-350

Истражи ја природата

Кадиица, Влаина Планина

на 05.08. беше искачен врвот Кадиица (1932 м.н.в.) на планината Влаина, како повторување на искачувањето на осмиот врв од втората сезона на Планинарски предизвик „12 Врвови“


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно