3-221-350

Истражи ја природата

Чупино, Плачковица

на 04.08. беше искачен врвот Чупино (1725 м.н.в.) на планината Плачковица, како повторување на искачувањето на седмиот врв од втората сезона на Планинарски предизвик „12 Врвови“


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно