3-221-350

Истражи ја природата

Корапска трансверзала: Мал Кораб 2683m и Голем Кораб 2764m

Дводневна тура по повод денот на независноста на Република Македонија организирана од Планинарско Друштво Трансверзалец во состав од 9 члена со поминати 33км и денивелација од околу 2600m. Кампување директно под Мал Кораб односно над Пројфелскиот(Корапски) водопад со прекрасно изгрејсонце.

46 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно