070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Меморијал Перо Атанасов - Син Врв (2.531мнв), Шар Планина

Фотографии на Пеце Иванов, Игор Јанковски и Јован Арсоск


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно