070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Врв 11/12 Боази на Кораб - 2.515 мнв

Фотографии на Кирчо Топуков.1


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно