070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Меѓународно првенство во Спортска Ориентација - Скопје

Отворено меѓународно првество во спортска ориентација одржано во Градскиот парк Скопје 11/03/2013

105 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно