070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Практични обуки ориентација во просторот 18.03.2017

ДПС Трансверзалец одржа практични обуки за ориентација во просторот со помош на топографска карта и компас на планината Водно на 18.03.2017 год. Фотографии на Никола Видоевски


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно