070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Истражи ја природата

Врв 8/12: Црвена Плоча (2.107мнв)

Фотографии на Тони Новаковски од ПК Тетекс - Тетово, Кирчо Топуков и Зоран Костадинов.

78 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно