070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Истражи ја природата

16 традиционална зимска тура на Титов Врв

24.12 2023 за 16 традиционалнa зимска тура за искачување на Титов Врв уште познат како Голем Турчин или највисокиот врв на Шар Планина и втор највисок врв во Македонија со височина од 2.747 метри.


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно