070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Истражи ја природата

Јосифово, врв Кара Тепе планина Плавуш 4/12

Акција бр 4 од 12 Врвови, Недела 14.01.2024 година. Врв Кара Тепе со 997 мнв на Планина Плавуш Почетна точка с. Калково од Џамијата 120 мнв, завршеток на турата с. Јосифово 80 мнв Должина на патеката 17,2 км +Д 1000 м, -


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно