070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Истражи ја природата

6/12 врва 8 сезона Врв Аниште, Дукат Планина

Планинскиот гребен и врв Аниште кој се наоѓа на пространата планина Дукат се наоѓа во најнепосредната близина на тромеѓето помеѓу Македонија, Бугарија и Србија и воедно ја претставува и најсеверната точка на територијата на Република Македонија.

51 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно