070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Истражи ја природата

7/12 врва-сезона8- врв Веливрв-Голјак-1535мнв

Bели Врв ја претставува највисоката точка со надморска височина од 1.535 метри на Голјак — средновисока планина во Западна Македонија, којашто претставува најсеверна огранка на масивот Бигла.


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно