070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Истражи ја природата

9/12 сезона 8 врв Среден камен 2465мнв Шар Планина

Среден Камен — планински врв на Шар Планина, во северозападниот дел на Република Македонија. Тој е составен дел на Шар Планина и неговата височина е 2.456 метри.

80 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно