070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НА СКОПЈЕ 2015 - СПОРТСКА ОРИЕНТАЦИЈА

На 05.04.2015 на локација Градски Парк Скопје, со почеток во 12 часот се одржа Спринт трка во спортска ориентација во организација на ОК Трансверзалец. Натпреварот се бодува во Државната лига во ориентација и за државно првенство во спринт за Ориентационите клубови.

125 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно