070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Обуки ориентација - практични вежби

Градски Парк Скопје - 21.03.2015 година

55 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно