070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Обуки за ориентација - 1 ден (18.02.2015г)

ПД Трансверзалец - Вовед во ориентација


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно