070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Истражи ја природата

Меѓународно првенство во Спортска ориентација - Приштна, Косово

ПД Трансверзалец - поставувач на патека за спортска ориентација на Меѓународниот натпревар одржан во Приштина Косово, март 2013

49 фотографии


Сакаш да посетиш вакви места ? Ајде да планинариме заедно