070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Најава за акција

02 Jul

30 Моменти Македонска Убавина   July 02, 2024 - July 10, 2024 Планинарство

img

30 Моменти Македонска Убавина 

Настан: Скопско Културно Лето 2024

Втората изложба на фотографии на Бобан Китановски 

Место: МКЦ Горна сала 

Отварање: 2 јули 2024 во 20:30ч 

Траење: од 02 до 10 јули 2024 


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција