3-221-350

Извештај од акција

28 Jan

Меморијален Марш- Перо Атанасов - Црна Стрела   January 28, 2019   Планинарство

На 28.01.2019 во чест на планинарот, алпинист и воедно наш голем пријател Перо Стрела, беше одржан Меморијален марш до Син Врв (Антени) висок 2.531 мнв на Шар Планина. Пред една година Перо Атанасов - Црна Стрела на ова место го заврши својот живот. Во негова чест и вечен спомен е поставена Меморијална Плоча. Фотографии на Пеце Иванов, Ласте Димитриевски, Тони Стојановски и Зоран Тодоровски


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција