3-221-350

Извештај од акција

26 May

Плат, Шар Планина- мај 2019   May 26, 2019   Планинарство

На 26/05/2019 г. членови на ДПС Трансверзалец - Скопје, го искачија Врвот Плат (2.398 мнв) на Шар Планина. Стартот на акцијата започна во 5.30ч. од Планинарскиот дом Смрека, врвот Плат беше искачен во 9.00ч. Фотографии на Мирјана Накич, Стефани Синадиновска, Ирма Маркович и Владимир Јаневски.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција