3-221-350

Извештај од акција

07 Jul

Врв 10/12 Кале 2112 мнв, Јакупица   July 07, 2019   Планинарство

Главната огранка на најголемиот планински масив во Македонија, планината Јакупица во месец Јули беше предизвик за голем број на планинари кои го искачија впечатливиот но ретко посетуван врв Кале висок 2112 мнв. Како дел од планинарскиот предизвик “12 врвови”, врвот Кале како и импресивните Бегови Врвови беа посетени на 07.07.2019, десетти врв во рамки на предизвикот. Фотографии на Драган Михајлов.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција