3-221-350

Извештај од акција

04 Aug

Врв 11/12: Лакосигној, Галичица   August 04, 2019   Планинарство

Единаесетиот врв во третата сезона од планинарскиот предизвик 12 Врвови - Лакосигној, висок 1894 м.н.в., на планината Галичица беше искачен на 04.08.2019г. Интересен врв помеѓу двете прекрасни и најголеми македонски природни езера - Охридското и Преспанското. Покрај Лакосигној беа посетени и околните блиски врвови и месности со прекрасни природни знаменитости и глетки. Прекрасни фотографии на Стефан Романов.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција

Најнови Извештаи