3-221-350

Извештај од акција

26 Jan

Меморијал Перо Атанасов - Син Врв (2.531мнв), Шар Планина   January 26, 2020 - January 27, 2020   Планинарство

На 26.01.2020 год. во организација на ДПС Трансверзалец од Скопје се оддржа меморијалната планинарска акција на која планинарите го искачија Син Врв (Антени) висок 2531 м.н.в. на Шар Планина, над Попова Шапка, во спомен и чест на нашиот почитуван планинар и пријател Перо Атанасов - Црна Стрела. Фотографии на Пеце Иванов, Игор Јанковски и Јован Арсоски.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција