070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Извештај од акција

01 Oct

Маркација на патека - "Крајни Камен"   October 01, 2020   Планинарство

Подготовки за новата 6-та сезона на планинарскиот предизвик "12 Врвови". Маркација на патеката "Крајни Камен" . Акцијата е изведена на 01.10.2020, фотографија на Десанка Стојановска.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција