070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Извештај од акција

19 Dec

Титов Врв - Традиционална зимска акција   December 19, 2020   Планинарство

Третата недела од Декември месец резервирана низ годините за искачување на Титов Врв на Шара. Традиционалната акција за 2020 година се одржа во идилични зимски услови. Фотографии на Зоран Костадинов.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција