070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Извештај од акција

01 May

Првомајско искачување на Караџица   May 01, 2021   Планинарство

Првомајско искачување на Караџица на врвовите Мирска Вода (2179 мнв) и Миленков Камен (2217 мнв). Фотографии на Зоран Костадинов.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција