070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Извештај од акција

13 Mar

Spring O-Weekend   March 13, 2021 - March 14, 2021   Ориентација

Отвореното првенство во ориентација за сите - од почетници до експерти се одржа на 13 и 14 Март 2021 година во организација на Македонската Ориентациона Федерација.

Прво и Второ коло од Лигата во ориентација за 2021.

На Градскиот Парк во Струмица на 13.03.2021 се одржа Спринт трка, додека на14.03.2021 на локација Бел Камен, Плачковица се одржа Средна дистанца трка. ДПС Трансверзалец – Скопје зема учество на двата ориентациони натпревари и се закити со медали во поедини категории.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција