070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Извештај од акција

06 Jun

Маркација на патека, Врв Чапарец, Кораб   June 06, 2021   Планинарство

Бележење на патеката до врвот Чапарец (2.119 мнв), Кораб Планина кој ќе биде деветиот по ред за искачување во рамки на предизвикот "12 Врвови" во првиот викенд од Јуни месец 2021г. Недопрена природа и дивина на пролетно разбудениот Кораб. Фотографии на Војдан Недковски, Катерина Јајчевска и Зоран Костадинов.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција