070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Извештај од акција

09 Oct

Врв 1/12: КАБАШ на КОРАБ (2391 м.н.в.)   October 09, 2021   Планинарство

Врв 1/12: КАБАШ на КОРАБ (2391 м.н.в.)


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција