070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Извештај од акција

25 Jun

Шарски Води 2017   June 25, 2017   Велосипедизам

Велосипедскиот маратон и оваа година беше организиран на прекрасната Шар планина, по трасата на градителското дело од шеесетите години на минатиот век каде и животот го дале повеќе градители во снежна лавина. Се надеваме дека нивното дело нема да биде заборавено и оваа инфраструктура од Шарски Води ке го доближиме до секој жител на Македонија и пошироко. Околу стотина учесници по многу топло време и пригодно освежување на 5 контролни точки успешно го извозија и уживаа во убави пејзажи и прекрасни диви јаготки


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција