070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Програма од Трансверзалец

24 Jun

ПРВА - ЗАПАДНА МАКЕДОНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА (ЗМТ) 2022

Извештај

По двете одржани средби за детално меѓусебно запознавање и споделување на замислата и нацрт-планот за изведба на Трансверзалата (од кои едната и со одење на Водно), на еден ден екипата што ќе ја изоди Првата македонск...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција