3-221-350

Програма од Трансверзалец

17 Oct
img

Скопје Опен 2020 Why just run? Orienteering is more fun! Отворено првенство во ориентација за сите - од почетници до експерти! Програма: 10.00ч. Регистрација на учесници 10.30ч. Старт на трка 12.00ч. Старт елита 13.00ч. Презентација на Компас платформата 13.30ч. Разговор на тема: двојна кариера 14.00ч. Прогласување на победници

Види ја целата најава за акцијата

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција