070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Програма од Трансверзалец

28 Feb

Првенство на Скопје - Натпревари Ориентација

Најава за акцијата
img

На 28 и 29 Март 2020 година на локација Градски Парк и Водно ќе се одржат натпревари од Лигата во Спортска и Планинарска Ориентација Натпреварите во Планинарска Ориентација се во организација на ДПС Трансверзалец- Скопје ,поддржани од Федерација за планинарств на Р.Северна Македонија (ФПСМ) и се квалификацискии за учество на Балканскиот Шампионат

Види ја целата најава за акцијата
21 Feb

Обука за ориентација, 19,30 во простории на друштвото

13 Feb

Обука за оринетација, почеток 19,30. во простории на друштвото (кај с.д. Кузман)

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција