070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Програма од Трансверзалец

24 Dec

16 традиционална зимска тура на Титов Врв

Најава за акцијата Извештај

24.12 2023 за 16 традиционалнa зимска тура за искачување на Титов Врв уште познат како Голем Турчин или највисокиот врв на Шар Планина и втор највисок врв во Македонија со височина од 2.747 метри.

Прегледај го целиот извештај
10 Dec

Тура по повод денот на планината

Најава за акцијата
img

Чест и задовoлство ни е да ја најавиме нашата голема и значајна акција, којa едноставно ја нарековме "Плачковица 2023". Македонија е планинска земја во која да бидеш планинар е голема чест и задовoлство но и голема одговорност. Да бидеш планинар значи да ја почитуваш природата, да го почитуваш другиот, да поместиш заборавени вредности во животот.

Види ја целата најава за акцијата
05 Nov

Низок врв (Ниска чука)-1643мнв- Беласица- 2/8

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција